Je winkelmandje is leeg

Diner, lunch, high tea of borrel? Verras met een smakelijk cadeau

DINER CADEAUBON

ALLE DINEERBONNEN >

Een diner-cadeaubon voor een culinaire belevenis

Kies een restaurant-cadeaubon naar smaak en verras met een culinair cadeau. Je kunt kiezen uit verschillende diner-cadeaubonnen voor een lunch, diner, borrel of zoetigheid in een leuk restaurant of café. De restaurants zijn allen uitgekozen op kwaliteit en service. Wil je iemand graag een culinaire belevenis cadeau geven? Je kunt onder andere kiezen voor een heerlijke high tea, luxueus diner in een sterrenrestaurant, hoofdgerecht voor twee, gezellig borrelen of een diner met wijn. Bedenk waar de persoon die jij wilt verrassen van houdt en vind jouw ideale diner-cadeaubon.

Unieke dinerbon: een cadeau om op te eten

Echte liefde gaat door de maag. Daarom valt een diner-cadeaubon vrijwel altijd in de smaak. De ontvanger kan zelf het restaurant en de datum voor het etentje kiezen. Het is dan ook geschikt voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld als verjaardagscadeauhuwelijkscadeau of voor ValentijnAlle dinerbonnen zijn maar liefst twee jaar geldig. Bevalt de cadeaubon toch niet helemaal, dan kan de ontvanger de bon altijd omruilen of verlengen. Een dinerbon voor twee personen geef je al vanaf € 19,90.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.