Je winkelmandje is leeg

Verras met een activiteit te land, te water of in de lucht

ACTIE & AVONTUUR

ALLE ACTIEVE BONNEN >

Een avontuur als cadeau

Je kunt kiezen uit 9 Bongo's voor avontuurlijke of sportieve activiteiten. Rijden in een sportwagen, bungeejumpen, surfen, parasailing, helikoptervlucht en meer: het is allemaal mogelijk. Vrijwel alle bedenkbare avontuurlijke belevenissen zijn in de cadeaubonnen te vinden. Durf jij iemand te verrassen met een avontuurlijk cadeau?

Rijden in een supercar

Een droom van velen is om te rijden of circuitracen in een supercar. Ferrari, Lamborghini, Porsche ... exclusieve sportwagens waar je niet dagelijks een ritje mee maakt. Een supercar (of een supersportwagen) is meestal een tweedeurs coupé of cabrioletsportwagen voorzien van een motor met een hoog vermogen. Met een van onze Bongo's voor sensationele rijervaringen geef je iemand een uniek cadeau.

Te land, in het water en in de lucht

De avontuurlijke cadeaubonnen van Bongo bevatten een variatie aan spannende activiteiten op het land, op het water en in de lucht. De ontvanger kan zelf kiezen welke activiteit hij of zij aandurft.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.