Je winkelmandje is leeg

Zet een collega in de bloemetjes

CADEAU COLLEGA

ALLE CADEAUBONNEN >

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

CADEAU-IDEEËN VOOR COLLEGA'S

Geef je collega een origineel cadeau

Heeft je collega een nieuwe job gevonden, gaat je collega met pensioen of wil je hem of haar zomaar een geschenkje geven? Verras hem of haar dan met een uniek cadeau om te beleven. Een cadeaubon van Bongo staat garant voor een fijne belevenis, voor welke gelegenheid ook. Je werkt elke dag samen met jouw collega's en hebt waarschijnlijk een bijzondere band met hen. Daarom is het leuk om iets specialers te geven dan een bos bloemen of een doosje pralines.

Cadeau-ideeën voor elk soort collega

Een gezellig etentje om samen van te genieten, een dagje uit om helemaal te ontspannen of een wellnessarrangement: Bongo heeft een groot aanbod aan activiteiten. Of je collega nu van nieuwe dingen ontdekken en avontuur houdt of het liever rustig aan doet, je vindt zeker iets dat bij hem of haar past. Doe hier inspiratie op en geef een geschenkbon die zeker in de smaak zal vallen!

Een bijzonder geschenk voor een bijzondere collega

Op zoek naar een cadeau voor een collega die het verdient om in de bloemetjes gezet te worden? Een Bongo is het ideale afscheidsgeschenk als hij of zij een nieuwe uitdaging aangaat, als cadeau om een pensioen te vieren of om een verjaardag in stijl te vieren. Met onze cadeaubonnen geef jij hem of haar de keuze uit talloze belevenissen. Jij kiest de geschenkbon, hij of zij kiest de activiteit en locatie.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.