×

Je winkelmandje is leeg

Sluiten
Login
Wachtwoord vergeten?

Bent u nog geen lid? Registreer hier

Relatiegeschenk

Steek een oude traditie in een nieuw jasje

Het relatiegeschenk heeft een lange traditie, maar daarom hoeft het nog niet traditioneel te zijn. Zakenrelaties waarderen een origineel presentje, waaruit blijkt dat je er echt aandacht aan hebt besteed. Het verlaten van de gebaande paden biedt bovendien nieuwe mogelijkheden om een motiverende boodschap over te brengen.

Bongo the original

Bongo is de bedenker van de belevenisbon en al sinds 2006 marktleider in de Benelux. Met een Bongo cadeaubon geef je je relaties of personeel een cadeau van een A-merk met merkbelevenis die wordt gekenmerkt door originaliteit, innovatie en kwaliteit. Die kwaliteit spreekt uit alles. Uit de geselecteerde belevenissen, uit de mooie cadeauverpakking en uit onze service.

Deze bedrijven vertrouwen op Bongo

Geef je zakenpartners een belevenis

Met een Bongo cadeaubon geef je de keus uit een groot aantal activiteiten binnen een bepaald thema. Avontuur, culinair, wellness of een citytrip… de ontvanger kan kiezen uit tientallen tot honderden belevenissen die uitgebreid worden beschreven in het bijgaande boekje. Er zit altijd voor iedereen wat bij, zodat je zeker weet dat je al je relaties een plezier doet. En ook voor jezelf is deze grote keuze inspirerend. Want al die belevenissen bieden onbegrensde mogelijkheden om een mooi thema aan het relatiegeschenk te verbinden.

Bekijk hier onze populairste bonnen

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.