Je winkelmandje is leeg

Kasteelnacht, suite, citytrip deluxe, B&B of luxe wellnessweekend?

BIJZONDERE OVERNACHTINGEN

ALLE OVERNACHTINGEN >

AANRADERS VOOR EEN BIJZONDERE OVERNACHTING

Keuze uit tientallen bijzondere overnachtingen

Met een Bongo hotelbon geef je keuze uit tientallen bijzondere overnachtingen. Iedere Bongo biedt een speciaal hotelarrangement en geeft recht op 1, 2 of 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt en/of diner. Je kiest een bijzondere overnachting voor je partner, een vriend of familielid uit het Bongo-assortiment en geeft iemand een uniek weekendje weg cadeau. Wanneer het uitkomt, kiest de ontvanger in alle rust een geschikte datum en favoriete locatie. Je kunt dus verrassen met een speciale overnachting, zonder de exacte datum en/of locatie voor ogen te hebben. En omdat een Bongo 2 jaar geldig is, is er voldoende tijd om een gaatje in de agenda te vinden.

Tips voor een speciale overnachting

Bij Bongo heb je volop keuze uit speciale overnachtingen voor 2 personen. Wil je bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg met je partner? Dan zijn een unieke kasteelnacht, logeren in een suite (+ champagne) of een luxe wellness weekend wellicht leuke weekendtips voor jullie. Of wil je er eens gezellig op uit met je vader, moeder of een goede vriend/vriendin? Dan behoren een citytrip naar een Europese stad, gezellige B&B of weekendje weg met de hond allemaal tot de mogelijkheden.

Bijzonder overnachten in Nederland en België

Ontdek de mooiste steden in Nederland en België. Amsterdam, Groningen, Antwerpen, Gent, Brugge: stuk voor stuk bijzondere steden met een breed aanbod aan activiteiten en cultuur. Natuurlijk kun je ook verder weg met Bongo, zoals een citytrip naar Rome, Berlijn of Londen.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.