Activeren

Jouw Bongo registreren? Dat kan eenvoudig op onze website. Ontdek hier hoe je jouw cadeaubon activeert.

Om je Bongo te activeren, ga je naar www.mybongo.nl, of klik je op ‘Ik heb een Bongo' - 'Activeren'. 

Je vult je Bongonummer en de activeringscode in die je op de cadeaubon terugvindt. Klik vervolgens op ‘Bevestig’.

Vervolgens geef je je naam, voornaam en e-mailadres in. Alle andere gegevens zijn niet verplicht; een account aanmaken is enkel zinvol als je regelmatig en Bongo activeert. Selecteer vervolgens of je de nieuwsbrief wil ontvangen en ‘Activeer’.

Je krijgt de bevestiging dat je Bongo werd geactiveerd. Je kunt hier de lijst met partners consulteren en eventuele correcties bekijken. Je ontvangt de bevestiging van activering ook per e-mail. 

Je bon is nu klaar voor gebruik. Contacteer de partner van je keuze om een afspraak te maken. 

Het activeren van je Bongo houdt in dat er in het systeem wordt nagekeken of je Bongo correct geactiveerd werd bij de verkoop. De melding ‘de bon is niet geactiveerd’ kan verschillende oorzaken hebben.

  • De bon werd net aangekocht.  Het kan tot 72u duren voordat de bon effectief geactiveerd is. In de meeste gevallen gaat het om maximum 24u.
  • Je reserveerde al bij een partner: bij het maken van een reservering zal de partner het Bongonummer ingeven op onze website, waardoor de bon ook al geregistreerd staat als ‘niet geactiveerd’. Je hoeft niets te ondernemen en kan de gekozen activiteit laten doorgaan.
  • Er gebeurde een fout bij het scannen van de bon waardoor de bon niet actief is. Bij elke aankoop, passeert de Bongo via de kassa van het betrokken verkooppunt. Dat kassasysteem stuurt de nodige gegevens door naar ons opdat de verkochte Bongo kan geactiveerd worden. Als de Bongo niet actief is, wil dit zeggen dat er iets misliep in het verkooppunt. Daarom moeten we nagaan wat de historiek van je Bongo is. We willen weten rond welke periode de Bongo werd aangekocht en bij welke winkel. Een betaalbewijs geeft ons meteen alle nodige informatie. Stuur een mail met een betaalbewijs en alle nodige info naar InfoNL@smartbox-group.com

Bekijk goed of je het juiste Bongo-nummer en de juiste activeringscode ingegeven. Deze moeten op exact dezelfde manier worden gekopieerd zoals deze op de voucher gedrukt staan. 

Bekijk goed of je het juiste Bongo-nummer en de juiste activeringscode ingaf. Deze moeten op exact dezelfde manier worden gekopieerd zoals ze op de voucher gedrukt staan. 

RUIME KEUZE Meer dan 15.000 belevenissen
MAKKELIJK OM VAN TE GENIETEN Met de exclusieve Bongo diensten
KWALITEITSVOLLE BELEVENISSEN 100% voortdurende selectie en evaluatie

BLIJF UP-TO-DATE

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group Nederland om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Bongo te versturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de 'Uitschrijven nieuwsbrief'-link te klikken, te vinden onderaan elke e-mail.

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.