Je winkelmandje is leeg


2 Jaar GeldigGratis OmruilenGratis Verzending v.a. €35

Sinterklaascadeaus

Sinterklaasje bonne, bonne, bonne..
Een Bongo bon voor Sinterklaas? Bekijk op deze pagina onze Sinterklaas cadeau tips.

Sinterklaascadeaus om te beleven

Wil je iemand verrassen met een origineel sinterklaascadeau of heb je lootjes getrokken en moet je zelf op zoek naar een cadeau? Verras dan eens met een speciale cadeaubon. Je hebt keuze uit 5 thema's: eten & drinken, overnachten, wellness, actie en specials. Je kiest een Bongo die het best bij de ontvanger past en geeft hiermee een persoonlijke belevenis cadeau voor Sinterklaas. De ontvanger kiest uit tientallen arrangementen zijn of haar favoriete belevenis.

Sinterklaas cadeau voor elk budget

Een Bongo-bon is een ideaal cadeau voor hem of haar; voor elke voorkeur, leeftijd, persoonlijkheid, gelegenheid en budget. Met keuze uit meer dan 80 Bongo’s kun je voor iedereen een passend sinterklaascadeau vinden. Bekijk op deze pagina onze cadeautips voor Sinterklaas vanaf € 19.90. Toch niet tevreden met je cadeau? Je kunt het gratis omruilen voor een andere Bongo binnen twee jaar na aankoop.

Sinterklaaskado voor een man

Bijna alle Bongo's zijn een geschikt kado voor Sinterklaas voor zowel hem als haar. Maar natuurlijk zijn er ook thema's die bijzonder geschikt zijn voor mannen, zoals een stoere circuitrace, karting of een borrelarrangement. Bekijk onze cadeautips voor hem.

Sinterklaaskado voor een vrouw

Ook voor vrouwen hebben we onze tips op een rijtje gezet. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke high tea, gezellige lunch of beauty-arrangement. Op zoek naar een ideaal sinterklaas kado voor haar? Bekijk onze cadeautips voor haar.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.