Je winkelmandje is leeg

Zomerkorting: -10% op alle Bongo’s
Code: ENJOY10 • Klik hier voor meer info


2 Jaar GeldigGratis OmruilenGratis Verzending v.a. €35

Sinterklaascadeaus

Sinterklaasje bonne, bonne, bonne..
Een Bongo bon voor Sinterklaas? Bekijk op deze pagina onze Sinterklaas cadeau tips.

Sinterklaascadeaus om te beleven

Wil je iemand verrassen met een origineel sinterklaascadeau of heb je lootjes getrokken en moet je zelf op zoek naar een cadeau? Verras dan eens met een speciale cadeaubon. Je hebt keuze uit 5 thema's: eten & drinken, overnachten, wellness, actie en specials. Je kiest een Bongo die het best bij de ontvanger past en geeft hiermee een persoonlijke belevenis cadeau. De ontvanger kiest uit tientallen arrangementen zijn of haar favoriete belevenis.

Sinterklaas cadeau voor elk budget

Een Bongo Bon is een ideaal cadeau voor hem of haar; voor elke voorkeur, leeftijd, persoonlijkheid, gelegenheid en budget. Met keuze uit meer dan 60 Bongo’s kun je voor iedereen een passend Sinterklaaskado vinden. Bekijk op deze pagina onze Sinterklaas cadeau tips vanaf € 19.90. Toch niet tevreden met je cadeau? Je kunt het gratis omruilen voor een andere Bongo binnen 2 jaar na aankoop.

Sinterklaas cadeau man

Bijna alle Bongo's zijn een geschikt cadeau voor zowel hem als haar. Maar natuurlijk zijn er ook thema's die bijzonder geschikt zijn voor mannen. Zoals een stoere circuit race, karten of borrel arrangement. Bekijk onze cadeautips voor hem.

Sinterklaas cadeau vrouw

Ook voor vrouwen hebben we onze tips op een rijtje gezet. Denk aan een heerlijke high tea, gezellige lunch of beauty arrangement. Op zoek naar een ideaal sinterklaas cadeau voor haar. Bekijk onze cadeautips voor haar.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.