Je winkelmandje is leeg

IN WINKELMAND

Sterrenrestaurants_BE

BONGO Sterrenrestaurants (MIC2BN15N) Prijs :  139,90

Restaurant Marcus * in Deerlijk (BE)

  • Restaurant Marcus * in Deerlijk (BE)
  • Restaurant Marcus * in Deerlijk (BE)
  • Restaurant Marcus * in Deerlijk (BE)
  • Restaurant Marcus * in Deerlijk (BE)
  • Restaurant Marcus * in Deerlijk (BE)
Sterrenrestaurants_BE

Sterrenrestaurants

Eten & Drinken

139,90

139,90

De cadeaubon geeft recht op een verrassingsmenu voor twee personen, samengesteld door het restaurant (drie gangen), exclusief dranken.

De chef

Gilles Joye werd geboren in 1977 en volgde een opleiding aan de Hotelschool Koksijde. Hij werkte onder meer bij Bruneau in Brussel, Comme chez Soi en De Karmeliet in Brugge en staat sinds 2006 in de keuken van Restaurant Marcus. In 2008 beloonden de inspecteurs van MICHELIN zijn harde werk met een eerste ster.

Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 2 jaar na aankoop.

BESCHRIJVING ACTIVITEIT

Gilles Joye is een chef met visie en durf. Hij heeft van Marcus een restaurant gemaakt dat staat voor een stijlvolle en creatieve keuken. Hij gaat uit van klassieke ingrediënten, maar verwerkt ze in eigentijdse gerechten die met een knipoog naar de inventieve keuken steeds zullen verrassen. Deze chef heeft respect voor de zuivere kwaliteit van het product. De gerechten op de kaart zijn boeiend, licht en eigentijds. De zorgvuldig samengestelde wijnkaart garandeert een uitstekende Franse of wereldwijn bij je diner. Deze fraaie villa heeft een fris interieur: je komt binnen in een gezellige, warme zaak die je onmiddellijk charmeert met een rustgevende atmosfeer. Bij mooi weer geniet je van de groene omgeving op het naar het zuiden gerichte terras.

Kaart

ACTIVITEITEN OPGENOMEN IN DEZE CADEAUBON

1 - 12 van 56 resultaten

1 - 12 van 56 resultaten

BONGO Sterrenrestaurants

Eten & Drinken

DIT WORDT JOUW BESTELLING

Restaurant Marcus * in Deerlijk (BE)

Restaurant Marcus * in Deerlijk (BE)

€139,90

De cadeaubon geeft recht op een verrassingsmenu voor twee personen, samengesteld door het restaurant (drie gangen), exclusief dranken.

De chef

Gilles Joye werd geboren in 1977 en volgde een opleiding aan de Hotelschool Koksijde. Hij werkte onder meer bij Bruneau in Brussel, Comme chez Soi en De Karmeliet in Brugge en staat sinds 2006 in de keuken van Restaurant Marcus. In 2008 beloonden de inspecteurs van MICHELIN zijn harde werk met een eerste ster.

Sterrenrestaurants_BE

Sterrenrestaurants

Eten & Drinken

139,90

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.