Je winkelmandje is leeg

Algemene voorwaarden Bongo verlengen

VERLENGEN

Als je bon nog meer dan 6 maanden geldig is en nog in het plastiekje zit, is omruilen gratis als je kiest voor een e-voucher. Voor de verzending van een nieuw doosje betaal je 10 euro. 

Zo niet, kan je je  Bongo online omruilen of verlengen tot 6 maanden na de vervaldatum. Of hieraan kosten zijn verbonden, is afhankelijk van de geldigheid van je Bongo. Een geldige bon omruilen naar een e-voucher is gratis, voor een omruiling naar een Bongo-bon betaal je €10. Een bon die (minder dan) 6 maanden vervallen is kan je omruilen naar een e-voucher met een kost van €10, of naar een Bongo-bon (€20). Deze kosten omvatten de druk van de nieuwe bon, de verzending, de administratie, etc.

Opgelet: wanneer er een nieuwe versie van de Bongo-bonnen verschijnt, kan de prijs aangepast zijn. In dat geval betaal je ook het verschil.

Opgelet: Elk jaar zijn er ook bepaalde bonnen die uit het gamma verdwijnen. Deze kan je dan niet meer verlengen maar uiteraard wel omruilen tegen een andere bon.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.