Je winkelmandje is leeg

Hoe werkt het?

Elke cadeaubon bestaat uit 3 elementen:

Een Bongo is een beleveniscadeau waarmee je iemand een onvergetelijke ervaring binnen een bepaald thema geeft. Hoe die belevenis er precies uitziet en wanneer deze plaatsvindt, kiest de gelukkige zelf. Een ideaal cadeau!


Het doosje1. Het doosje

Laat je als gever inspireren door de verschillende Bongo-doosjes die elk staan voor een thema.

Op de achterkant van het doosje staat exact vermeld waar de cadeaubon recht op geeft, op welke plaatsen je met de bon terecht kunt en tot wanneer de bon geldig is.

Het boekje

2. Het boekje

In het doosje zit een mooi uitgewerkt boekje waarin alle keuzemogelijkheden uitgebreid worden beschreven. Je vindt een eerlijke tekst, realistische foto's en vaak ook tips of praktische informatie. De voorpret voor de ontvanger begint al bij het maken van de keuze.


De bon

3. De bon

In het doosje vind je de bon waarmee de ontvanger de dagactiviteit of het arrangement van zijn/haar keuze reserveert.
Voor sommige thema's reserveert hij/zij rechtstreeks bij de uitvoerende organisator (hotel, kuuroord, restaurant...), voor andere thema's gebeurt dat via onze website www.bongo.nl.
De exacte reserveringsprocedure staat duidelijk beschreven op de bon. De cadeaubonnen vermelden geen prijs. De begunstigde weet dus niet hoeveel de schenker betaald heeft.
ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.