Je winkelmandje is leeg

SELECTEER FILTERS
FILTER OP:
83 Bongo's
1 - 12 van 83 resultaten

Geef mij maar een
Bongo cadeaubon

Er is een Bongo cadeaubon voor iedereen voor elke gelegenheid en voor elk budget. Met een Bongo cadeaubon laat je de ontvanger zelf kiezen uit tientallen belevenissen en tegelijk geef je iets heel persoonlijks.

Met een Bongo cadeaubon zit je altijd goed

Cadeaubonnen bestaan al heel lang maar de laatste jaren werd dit type cadeau steeds populairder. Dat kan ook niet anders aangezien er steeds meer originele verrassingen in het gamma worden opgenomen. Omdat een leuk cadeau soms moeilijk te vinden is bieden wij een groot aantal onverwachte belevenissen aan die iedereen kunnen plezieren.
Omdat wij steeds op zoek zijn naar nieuwe idee�n die we kunnen introduceren ontbreekt het je nooit meer aan inspiratie. Dankzij onze cadeaubon zet je iedereen die je nauw aan het hart ligt in de bloemetjes: je vriend of vriendin je vader of moeder, een collega of een hulpvaardige leerkracht.

Instant plezier gegarandeerd

Tesamen met de Bongo vind je een boekje met uitgebreide beschrijvingen van alle belevenissen waaruit de ontvanger kan kiezen. Reeds vanaf dan begint de belevenis! Geef je een avontuurlijke activiteit cadeau? Dan wachten meer dan 100 spannende mogelijkheden om je dapperheid op de proef te stellen: skydiven kajakken stand-up paddling of een ritje op circuit: niets is ons te gek! Ook op gastronomisch vlak vindt iedereen zeker zijn gading tussen onze selectie overheerlijke restaurants. Wanneer je ons boekje doorbladert soms zelfs vergezeld van de lekkerste recepten van de chefs wordt je eetlust meteen opgewekt. Ontsnap je liever een weekendje aan alle stress? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos met talloze bestemmingen veraf of dichtbij. Kies een gezellig adresje uit en waan je nu al in Parijs Londen of Barcelona dankzij de bijhorende stadsgids.

Plezier verzekerd

Is het gelukt om uit al deze mogelijkheden de aantrekkelijkste belevenis te kiezen? Dan kan je op Bongo rekenen om je er van te verzekeren dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Wij selecteren de beste adressen en hanteren strikte criteria op vlak van kwaliteit service en klantvriendelijkheid. Dankzij onze eerlijke en transparante beschrijvingen weet je precies waarop je je kan verheugen. Op die manier kan je Bongo ervaring niet meer stuk!

"
+ Toon Meer

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.