Je winkelmandje is leeg

Einde schooljaar - Bedankt Juf & Meester!

CADEAU JUF & CADEAU MEESTER

KIES JOUW BONGO >


2 Jaar GeldigGratis OmruilenGratis Verzending v.a. €35

5 dagen per week staan juf & meester voor de kinderen klaar om hen zoveel mogelijk te leren en er een leuk schooljaar van te maken. 
Het einde van het schooljaar is daarom een mooi moment om hen te bedanken.
Omdat de zomervakantie dé periode is om erop uit te gaan, is een Bongo belevenis bon een ideaal geschenk voor juf & meester.

CADEAU VOOR JUF

Zeg bedankt juf met een leuke cadeau voor haar en zet haar aan het einde van het schooljaar eens extra in het zonnetje! De zomervakantie is het ideale moment om erop uit te gaan of om heerlijk te ontspannen. Na een jaar hard werken, waarbij de juffrouw haar uiterste best heeft gedaan de leerlingen een fijn schooljaar te bezorgen, is een Bongo belevenis bon een ideaal cadeau om haar mee te verrassen. Verras juf met een heerlijk verwenmoment, dagje uit, lekkere lunch of weekendje weg. 

CADEAU VOOR MEESTER

Zeg bedankt meester met een cadeau voor hem voor een leuke activiteit!
In de grote vakantie die volgt op het einde van het schooljaar heeft meester voldoende vrije tijd om leuke dingen te ondernemen. Verras hem met een Bongo cadeaubon: tijdschrift abonnement, etentje, wandel weekend & meer.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.